horor


Na malom kompjuteru, koji još uvek nisam uspeo da uništim masturbacijom, počinje sad već kultni Scream. Ema Roberts pre Američkih priča, i histerična plavuša koja ne ume da odabere pravi put. Ne deluje mi ona najgluplja u svemu tome, ali takvi karakteri su naprosto smešni, banalni čak i kad se radi o pitanju između života i smrti, pa sad logično…
Psiholog mi je kazao kako je za parfem skupo dati šest hiljada dinara, kad može da se nađe jeftiniji, i šta zapravo mislim o testerima (nije rekao za siromašne ali ja sam to pomislio), na šta sam skrušeno odgovorio da loše reagujem na stres. Ovih dana imam gomilu stresa za vratom. Znate onu scenu u Titaniku kad oni očajnici pokušavaju da se ukrcaju u brod za spasavanje i nekako ispadnu iz njega, e pa kroz to prolazim po treći put. U tim trenucima bih najradije zapalio cigaretu, i lagano ispuštao dim iznad nosa i bivao okupan osećajem kao da kišna kap udara o oluk;omamljen i zanešen, ali ja ne pušim više i sad znam da je to samo hrljenje ka nečemu a ne bežanje, i umesto toga kupujem parfeme brendova koje ne umem valjano ni da iskotrljam niz jezičnu pljuvačku. La nešto. Neka zemlja koja ima zeleni limun, i kako piše na sajtu, miris jednog zvona u celom orkestru što mu daje celovitost. Ja čitav svoj život težim da budem to zvono: zlatno, izglančano, celovito i da mirišem tako čisto.
Desktop osvetljava lice i mala strela miša ide ka proizvodu; to me navodi da razmišljam kako je lepo biti uređen i živeti uređeno. Prve asocijacije su mi plastične naočali, kaktusi, država, kroj rukava, poljubac, sve neke lezbijske stvari. Sve nešto neprimetno i odbačeno poput starih zimskih iscepanih rukavica.
Onda on kaže kako u meni ima svačega, razni sloj emocija, ko da sam bože me oprosti neka pita. Mmm, mogao bih biti pita. Onda mi kolega pošalje poruku na vocapu i napiše mi bi, i ja mu odgovorim sa tim njegovim bi.
I sve to prođe, niko ne drekne ma, stani ti …. ne ide to, nešto ne štima.
Ne treba biti zakeralo.
Ali tu je neki strah. Strah koji kao kap vode klizi niz grudni koš. Tad me prekine psihić, i to baš u trenutku kad zapazim da me prati golub šumskim stazama, kaže da imam mnogo visok iq naravno meni to zvuči apsurdno ali ako nešto znam to je da niko ko je lud ne treba da traži potvrdu da nije, tad dobijem želju da budem izglančan, da budem zvonce koje zvoni iz petnih žila i upijam plemenitost i laskavost, ja to mogu

1 komentar

Komentariši